SLA UW EIGEN GEPRODUCEERDE ENERGIE OP

SMA Home Storage batterij

Personaliseer uw energiebehoefte met SMA Home storage.

De SMA Home Storage is een geavanceerde energieoplossing die het zelfverbruik van uw eigen opgewekte energie verhoogt door overtollige energie op te slaan. Dankzij deze batterij vergroot u ook uw onafhankelijkheid van energieleveranciers en schommelende elektriciteitsprijzen. Dit geïntegreerde opslagsysteem bevat immers een aanpasbare batterijcapaciteit, variërend van 3,2 kWh tot 16 kWh, en is ook compatibel met hybride omvormers van SMA om naadloos aan te sluiten op uw specifieke energiebehoeften. Reken daarbij op de SMA Energy-app voor een real-time overzicht van uw energieverbruik & tips voor een slim energiebeheer.

Minder afhankelijk

Met de SMA Home Storage haalt u het beste uit uw zonne-energie, in plaats van deze terug te leveren aan het elektriciteitsnet. Hierdoor gebruikt u uw zonne-energie kostenefficiënter en wordt u minder afhankelijk van het energienet. Stroompanne? Dan kan u ook enkele uren verder met de energie uit uw thuisbatterij.

Betrouwbaar

Dankzij de garantie van 10 jaar en de flexibiliteit om de capaciteit af te stemmen op uw behoeften, biedt dit betrouwbare systeem u langdurige zekerheid en groene energie wanneer u maar wilt.

Lagere energiefactuur

Dankzij de slimme energieopslag van de SMA Home Storage-batterij benut u uw opgeslagen energie optimaal en moet u dus minder energie aankopen op het stroomnet. Verregaande inzichten in uw energieverbruik? Daar bestaat de SMA Energy-app voor. Kortom, u bespaart nog meer op uw energiefactuur.

Gebruiksvriendelijk

De SMA Home Storage is vlot en snel te implementeren, met een automatische inbedrijfstelling, minimaal ruimtegebruik dankzij het compacte ontwerp én een gebruiksvriendelijke app die waakt over uw energieopslag en verbruik.

Ontdek de slimme opslag van SMA Home Storage

De SMA Home Storage-batterij maakt het energieverbruik in uw huis ecologisch, betaalbaar en zelfvoorzienend. Geïnteresseerd in een groene(re) toekomst? Download de technische fiche voor meer info over onze slimme energieopslagoplossingen.

Deze fiche bevat alle specificaties en prestatiekenmerken, inclusief informatie over de betrouwbaarheid, duurzaamheid en handige functies. Geniet altijd en overal van groene & kostenefficiënte energie én bewaar controle over uw energieverbruik. Ontdek nu de slimme thuisenergieopslag van SMA Home Storage.

Kwaliteit en eerlijkheid

Verisol combineert uw energiebehoefte en budget voor de meest optimale energie-oplossing. Met onze SMA Home Storage Solutions gaan we prat op een nieuwe dimensie van betrouwbare en kostenefficiënte batterijen met een indrukwekkend hoog vermogen, zowel bij het laden als bij het thuisleven. Als betrouwbaarste batterij installateur in Limburg kiezen we bewust voor de langdurige kwaliteit en 10 jaar servicegarantie van de SMA Home Storage-batterij.

Heeft u vragen of op zoek naar de brochure?

Onze energie-experts begeleiden u graag naar een groene toekomst.


Wij beantwoorden uw mail binnen de 24u.

    U hebt interesse in: