Systemen

Warmtepomp lucht-water systeem

Ecologische én economische verwarming van uw binnenruimte en sanitair warm water

Warmtepompen lucht-water zijn geschikt voor élke warmteafgifte. U sluit ze moeiteloos aan op uw (bestaande) radiatoren, convectoren of vloerverwarming.

Verwarming via radiatoren, convectoren en/of vloerverwarming

Een warmtepomp lucht-water bestaat uit een binnen- en buitensysteem. De buitenunit haalt energie uit de buitenlucht en voegt daar via compressie energie aan toe. Die energie gaat in het binnensysteem over op het verwarmingswater van uw warmteafgifteunits: radiatoren, convectoren en/of vloerverwarming. Zo verwarmt u uw binnenruimte en sanitair warm water milieuvriendelijk … én budgetvriendelijk.

Efficiënte invertertechnologie garandeert een optimaal rendement

De revolutionaire traploze invertertechnologie van onze warmtepompen rekent meedogenloos af met energieverlies. De warmtepomp berekent namelijk zélf het vermogen dat nodig is om uw woning te verwarmen. Het resultaat? U verspilt geen energie en geniet met een minimale energietoevoer snel van maximale warmte en een aangenaam klimaat in huis.

Extra optie: goedkoop sanitair warm water

Verwarm niet alleen uw woning, maar ook uw sanitair water ecologisch met een warmtepomp lucht-water met cylinderunit. Die is uitgerust met een boiler van 200 liter en voorzien van een unieke spiraaltanktechnologie. De ingebouwde regelaar zorgt voor een efficiënte besturing van het systeem. Zo brengt u zelfs uw sanitaire water op temperatuur, zonder meerverbruik!

Verisol is Diamond dealer van Mitsubishi Electric - warmtepompen.

Warmtepomp lucht-water

Wat is de meest efficiënte warmtepomp voor uw woning of onderneming?

Onze energie-experts adviseren u in functie van uw specifieke situatie en wensen.

    Maak je keuze: