De slimste thuisbatterij

AlphaESS thuisbatterij.

Met de thuisbatterijen van AlphaESS willen we je inspireren om je ecologische voetafdruk te verkleinen en onafhankelijker te worden in een groene omgeving, zodat jij op jouw beurt weer anderen kan inspireren.

Kies een AlphaESS thuisbatterij op maat van jouw thuis.

De thuisbatterij van AlphaESS zal ons huidig energiesysteem veranderen, want met zo’n batterij in je woning kan je je opgewekte zonne-energie ook gebruiken op momenten dat de zon niet schijnt. Huishoudens kunnen dan maximaal rondkomen op eigen hernieuwbare energie. Op jaarbasis is daarmee een zelfconsumptie van 60 tot 80% mogelijk.

AlphaCloud App

Via de app zal je de energiestromen in je woning zeer uitgebreid en actueel kunnen opvolgen. Zo kan je heel eenvoudig opvolgen wat je zonnepanelen opleveren, wat je energieverbruik is, hoeveel energie er in je batterij zit, enzovoort.

Meer bruikbare energie

Maximaal gebruik van uw eigen opgewekte stroom & noodvoorziening bij een stroompanne.

Systemen op maat van jouw verbruik

Van een compacte thuisbatterij voor kleinere, energiezuinige woningen tot systemen voor ruime woningen of kleine bedrijven met grote elektrische verbruikers.

Modulaire batterijen

Het modulaire design van deze modules zorgt ervoor dat deze thuisbatterij voor elke woning geschikt is.

Smile B3

De SMILE B3 is het meest compacte thuisbatterij dat Alpha ESS aanbiedt. Hij is ideaal voor een kleinere, energiezuinige woning en vooral populair bij huishoudens die reeds over een zonnepaneleninstallatie beschikken.

Het SMILE B3 systeem kan 3 kW aan lasten van stroom voorzien en heeft standaard een opslagcapaciteit van 2,9 kWh. Daarnaast heb je de flexibiliteit om bijkomende batterijen te plaatsen, tot in totaal 17,4 kWh.

Smile B3 Plus

De SMILE B3 PLUS is net als de SMILE B3 een compact thuisbatterij van AlphaESS. Deze AC-omvormer biedt de ideale oplossing voor een bescheiden, energiezuinige woning en biedt een zeer geschikte oplossing voor gezinnen die over een zonnepaneleninstallatie beschikken en een energieopslagsysteem wensen te plaatsen.

Het SMILE B3 PLUS systeem kan 3 kW aan lasten van stroom voorzien en wordt geleverd met een 5 kWh batterij. Deze opslagcapaciteit kan je modulair uitbouwen tot 30 kWh.

Smile G3 B5

De SMILE G3 B5 systeem is geschikt voor ruime woningen, met enkele grote elektrische verbruikers. De AC-omvormer kan 5 kW aan verbruikers voeden (afhankelijk van het aantal batterijmodules). Het systeem wordt net als de SMILE B3 en SMILE B3 PLUS aangesloten op een bestaande omvormer van een zonnepaneleninstallatie. 

De minimum opslagcapaciteit van de bijbehorende BAT-G3-3.8S is 3,8 kWh. Deze zijn in serie uitbreidbaar tot 15,2 kWh. Daarnaast kan men ook de BAT-G3-10.1P batterijmodules gebruiken. Deze 10,08 kWh batterijen zijn parallel uitbreidbaar tot maximaal 60,5 kWh. 

Bespaar op je energiekosten met Jabba

Een AlphaESS-thuisbatterij in huis is goed voor je portemonnee. Met Jabba maak je je batterij nog slimmer én bespaar je meer. Het slimste energieplatform vlakt de pieken in je energieverbruik af, want het laadt en ontlaadt strategisch je thuisbatterij. En dat zie je onmiddellijk op je energiefactuur.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij bekijken graag uw unieke situatie en installatie om te bepalen waar uw noden liggen. De prijs van de thuisbatterij, de capaciteit/het rendement, het aantal laad- en ontlaadcycli, de omvormer, …

We helpen u om de thuisbatterij te kiezen die het best aan uw noden beantwoordt, zo bent u zeker dat u de juiste keuze maakt op lange termijn!

Contacteer ons tijdig voor een afspraak om de mogelijkheden voor de realisatie van een project te bespreken.

Kwaliteit en eerlijkheid

Voor elke energiebehoefte en elk budget bieden wij een optimale oplossing. Kwaliteit en eerlijkheid zijn daarbij de kernwoorden. Wij streven naar een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit en informeren u uitvoerig en in alle eerlijkheid over uw opties. En ja, zelfs wanneer dat voor ons commercieel minder interessant is. We staan niet voor niets bekend als de betrouwbaarste op de markt.

Heeft u vragen of op zoek naar de brochure?

Onze energie-experts begeleiden u graag naar een groene toekomst.


Wij beantwoorden uw mail binnen de 24u.

    U hebt interesse in: