Zonnepanelen

Wilt u zonnepanelen installeren?

Produceer uw eigen groene energie met een zonnepanelen installatie. Dat is goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee.

Hoe wij te werk gaan.

1

Aanvraag

Laat uw gegevens achter.

2

Contact

We maken een telefonische afspraak of komen bij u langs.

3

Offerte

Ontvang een vrijblijvende offerte op basis van uw woning.

4

Installatie

De installatie en aansluiting van uw PV-installatie.

Zonnepanelen voor bedrijven

Geef uw bedrijf een groene boost door zelf milieuvriendelijke zonne-energie op te wekken en bespaar op uw energiefactuur met fotovoltaïsche zonnepanelen. Als ervaren zonnepaneel installateurs blinken we uit in kwalitatieve energieoplossingen voor bedrijven, variërend van bescheiden daken van kmo’s en zelfstandigen tot uitgestrekte industriële hallen, magazijnen en meer.

Financiering zonnepanelen

Verisol biedt financiële ondersteuning aan bedrijven bij de aankoop en plaatsing van een zonnepaneleninstallatie. Wij begrijpen dat de overgang naar groene energie voor veel bedrijven een uitdaging kan zijn, zowel op technisch als financieel vlak. Daarom staan wij klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij het realiseren van uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Ontdek al onze cases

Werking

Een zonnepaneel zet zonlicht om in elektrische stroom via zonnecellen.

Types

Onze zonnepanelen bieden gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit en rendement. Toch bestaan er verschillen in vermogen, efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Reken op onze zonnepaneel installateurs voor een oplossing op maat, ongeacht de behoeften of het budget van uw bedrijf.

Rendement

Zet in op een groene en rendabele investering met een toprendement van 5% over 25 jaar.

Aanpak

Vertrouw op Verisol voor een zorgeloos traject voor u en uw onderneming: van dakanalyse tot installatie en onderhoud van de zonnepanelen voor uw bedrijf.

De voordelen van zonnepanelen voor bedrijven in Vlaanderen

Door zelf groene energie te produceren met zonnepanelen, vergroot u niet alleen de winstgevendheid van uw bedrijf, maar levert uw bedrijf ook een waardevolle bijdrage aan een duurzamere planeet. Benieuwd of de investering in fotovoltaïsche zonnepanelen interessant is voor uw bedrijf?

Uw energiefactuur daalt

Met de installatie van zonnepanelen wordt uw bedrijf onafhankelijk van de fluctuerende energieprijzen. Met zelf opgewekte energie elimineert uw bedrijf ook bijdragen aan netbeheerders, distributiekosten en belastingen aan de overheid.

Groene energie

Denk naast de financiële voordelen van zonnepanelen ook aan de bijdrage aan een duurzame toekomst en een verlaagde CO2-uitstoot van uw bedrijf. Om dan te bouwen aan een groen bedrijfsimago.

Duurzame bedrijfsinvestering

Met een levensduur van meer dan xx jaar betalen onze zonnepanelen zichzelf al binnen de eerste jaren terug. Daarna geniet uw bedrijf jarenlang van gratis groene stroom en het hoogste rendement.

Zeker van uw return on investment

Installeer zonnepanelen op uw bedrijf en profiteer van investeringsaftrek, creëer een fijne en milieubewuste werkomgeving én speel bijvoorbeeld in op de groeiende populariteit van elektrische bedrijfswagens door ze kosteloos op te laden bij de laadpalen.

Waarom Verisol voor de installatie van zonnepanelen voor uw bedrijf?

Klantgerichte & persoonlijke aanpak

Omdat elk bedrijf unieke behoeften heeft bij de overstap naar groene energie, gaan we graag in gesprek om uw specifieke wensen over onze zonnepanelen uitvoerig te bespreken. Met die basis op zak maken onze gepassioneerd vakmensen de vertaling naar een rendabel & duurzaam voorstel.

Eerlijke prijs/kwaliteitverhouding

Onze zonnepanelen zijn stuk voor stuk van uitzonderlijke kwaliteit en garanderen een rendement waarop u kan vertrouwen. Daarnaast zorgen we voor bij iedere installatie van zonnepanelen voor een correcte uitvoeringstermijn. En vergeet ook onze betrouwbare (na)service niet.

Altijd in de buurt van uw bedrijf

Verisol adviseert en begeleidt u van de eerste kennismaking tot de plaatsing van de zonnepanelen voor uw bedrijf. Met Limburg als uitvalsbasis zijn we altijd in uw buurt.

Vakkennis

Of u nu een bouw- of productiebedrijf met hoog energieverbruik bent of een zelfstandige die duurzamer wil ondernemen, onze experts bieden deskundig advies voor een langdurige besparing op uw energiefactuur.

Een duurzamere wereld met zonnepanelen voor bedrijven

De Europese en Vlaamse wetgeving legt bedrijven steeds striktere eisen op voor het halen van hernieuwbare energiedoelstellingen. Gebouwen in Vlaanderen die jaarlijks meer dan 1 gigawattuur elektriciteit verbruiken, moeten nu al een flink aantal vierkante meters aan zonnepanelen installeren. Investeer nu in een duurzamere toekomst voor uw bedrijf.

Installatie van zonnepanelen voor uw bedrijf

Kies voor zonnepanelen van Verisol en geniet van de hoogste kwaliteit en de beste service. Onze gekwalificeerde elektriciens plaatsen de zonnepanelen op het dak van uw bedrijf, regelen de keuring van uw installatie en voorzien u van een duidelijk stappenplan om uw installatie aan te melden bij de netbeheerder.

Kwaliteit en eerlijkheid van uw zakelijke zonnepaneel installateur

Onze SunPower Performance en SunPower Maxeon zonnepanelen staan garant voor betrouwbaarheid, efficiëntie en een opmerkelijk hoog rendement. Met onze SunPower zonnepanelen bieden wij een volledige omnium-garantie: zowel de opbrengst als de service zijn gedurende de volle 25 jaar gegarandeerd. Verisol heeft dan ook de reputatie de meest betrouwbare zonnepanelen-installateur in Limburg te zijn.

Veel gestelde vragen over zonnepanelen voor bedrijven

Met de digitale Zonnekaart van de Vlaamse Overheid kan u eenvoudig controleren of het dak van het bedrijf geschikt is voor zonnepanelen. Voer gewoon het adres in. Toch graag wat advies over zonnepanelen voor bedrijven? Stuur ons een bericht!

De overheid moedigt investeringen in energiebesparende maatregelen aan door middel van een investeringsaftrek. Hierdoor kan het bedrijf een deel van de aankoopwaarde van zonnepanelen aftrekken van de belastbare winst in het jaar van aanschaf.

Niet alleen profiteert het bedrijf van een verhoogde investeringsaftrek, maar kan het ook het aankoopbedrag over een langere periode afschrijven, tot wel 15 tot 20 jaar, afhankelijk van de inkomsten.

Gepersonaliseerde offerte van zonnepanelen voor bedrijven

Zonnepanelen voor uw bedrijf? Contacteer ons voor een gepersonaliseerde offerte.

    U hebt interesse in: