Verisol, zonder twijfel de betrouwbaarste in zonnepanelen, warmtepompen, batterijopslag en laadpalen voor bedrijven.

Produceer uw eigen groene energie. Goed voor het milieu, goed voor uw portemonnee.

Zonnepanelen energie opslaan met onze performante, modulaire thuisbatterijen, een slimme investering.

Een eigen oplaadstation, laadpaal of wandbox voor je EV voertuig of zakelijk wagenpark.

Vergeet fossiele brandstoffen zoals gas of stookolie. De verwarming van de toekomst is simpel & efficiënt.

Ontdek al onze cases

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Waarom Verisol?

Op maat gemaakt advies

Wat is de beste energie-oplossing voor uw bedrijfsgebouw, winkel, loods, magazijn of kantoor? Dat bekijken we samen. We vertalen uw noden & doelstellingen in op maat gemaakt advies: de perfecte mix van de huidige situatie, het budget en de vooraf bepaalde energiebehoefte van uw bedrijf.

Kwaliteit aan de juiste prijs

We zetten concrete energiedoelstellingen om in slimme en betaalbare oplossingen dankzij de meest optimale installatie van zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en/of warmtepompen in uw bedrijf.

Altijd in uw buurt

Vertrouw op Verisol voor een zorgeloze en groene plaatsing van zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en/of warmtepompen in Limburg en daarbuiten.

Energie-expertise

Energiezuinig en rendabel verwarmen begint met expertise ter plaatse en gepersonaliseerd advies. Dat garanderen we dankzij onze jarenlange ervaring als energieadviseurs & installateurs van zonnepanelen, thuisbatterijen, warmtepompen en laadpalen voor bedrijven.

Zonder twijfel de betrouwbaarste

De naam Verisol is een combinatie van ‘veritas’ en ‘solutions’. Dat zegt het helemaal. U bent zeker van eerlijke groene producten die uitblinken in kwaliteit en duurzaamheid.

Groene oplossingen voor uw energie

Verisol is de specialist in groene energie. Of u nu bouwt, verbouwt of renoveert.

Bespaar tot 60% op uw energiekosten

Dankzij onze zonnepanelen en lagetemperatuur-oplossingen bespaart u op uw kosten.

Kwaliteit en duurzaamheid

U krijgt bij ons eerlijke groene producten die uitblinken in kwaliteit.

Financiering zonnepanelen

Verisol biedt financiële ondersteuning aan bedrijven bij de aankoop en plaatsing van een zonnepaneleninstallatie. Wij begrijpen dat de overgang naar groene energie voor veel bedrijven een uitdaging kan zijn, zowel op technisch als financieel vlak. Daarom staan wij klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij het realiseren van uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Hoe gaan wij te werk?

01
Gesprek ter plaatse
Echt kostenefficiënt besparen op energie zit ‘m in opportuniteiten ontdekken en verschillende mogelijkheden & materialen maar ook subsidies & fiscale voordelen afstemmen. Daarom starten we met een grondige analyse van de situatie tijdens een adviesgesprek voor bedrijven.
02
Offerte & rendement
We stellen een resultaatgerichte offerte op voor zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en/of thuisbatterijen voor bedrijven. Met een duidelijk zicht op de energie-prioriteiten, het rendement en de geschatte levertijd voor uw onderneming. Gevolgd door een installatieschema, compleet ontzorgd door ons team.
03
Installatie zonnepanelen, warmtepomp, laadpaal en/of batterij
Klaar om zelf de energieproducent van het bedrijf te worden? Dankzij een doordachte en ecologische installatie van zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en thuisbatterijen brengen we uw bedrijf moeiteloos op weg naar totale energieonafhankelijkheid.
04
Service na plaatsing
Met onze zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en thuisbatterijen is uw bedrijf verzekerd van ijzersterke garanties. Als u dat wenst, verzorgen wij jaarlijks het onderhoud en houden we op een vast moment contact. Energiezuinig, rendabel en efficiënt.

Verisol heeft de Top Pro badge verdiend!

Verisol heeft een indrukwekkende prestatie geleverd door de Top Pro badge van Trustlocal te ontvangen. Deze erkenning benadrukt onze toewijding aan uitstekende service en klanttevredenheid. Als Top Pro-bedrijf worden wij beloond om onze kwaliteit en betrouwbaarheid, een duidelijk teken van leiderschap in de sector.”

Boost uw bedrijf met rendabele groene energie

Ervaart uw onderneming de impact van toenemende brandstof- en energieprijzen? Of is het een uitdaging om de ecologische voetafdruk van uw bedrijf te verlagen? Misschien gaat het wel een om mix van beide? Verisol gaat voor slimme en milieuvriendelijke oplossingen voor commerciële en industriële toepassingen in diverse sectoren. Van zonnepanelen, verwarm- en koeltechnieken van een warmtepomp, thuisbatterijen en elektrische laadpalen tot retail, loods, kantoor, magazijn of hotel.

 

Onze laatste nieuwsartikels

Ecologische ambities omzetten in resultaten, begint met betrouwbare kennis en klanten met de juiste mindset. Ontdek hier wat leeft bij Verisol.

Geïnteresseerd?

Laat hier uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

    U hebt interesse in: