Koel in de zomer, warm in de winter

Airconditioning voor uw woning of bedrijf.

Een airco doet veel meer dan uw huis alleen maar koelen.

Tijdelijke actie:
Airco plaatsen vanaf €1.650

Airco installeren? In amper 5 minuten brengt u uw binnenruimte op temperatuur met deze Mitsubishi Electric Airco. Verfrissend koel in de zomer. Comfortabel in de winter. Overtuigd? Vraag uw airco offerte aan.

 • Koelen, verwarmen, ontvochtigen, ventileren én allergieën filteren
 • Geschikt voor ruimtes van 15 tot 50 m2
 • 5 jaar garantie
 • Energielabel A+++ voor verwarmen en A+ voor koelen
 • Optioneel: WiFi-module
 • Laag geluidsniveau: 27/47 dB(A)aaf

Optimale verkoeling en warmteverdeling.

In amper 5 minuten brengt u uw binnenruimte op temperatuur. Dat kan comfortabel warm zijn. Of verfrissend koel (een airconditioning of warmtepomp lucht-lucht verwarmt én koelt actief). Innovatieve hightechsensoren detecteren de plekken in uw ruimte die meer of minder warm zijn en zorgen voor een correcte ventilatie. Zo is uw woon- en werkruimte altijd gelijkmatig verwarmd.

Koelen & verwarmen

Niemand houdt van temperatuurschommelingen. Dat komt omdat uw lichaam het best functioneert op een constante, aangename temperatuur. Met een airconditioning van Verisol hoeft u geen beroep te doen op HVAC-bedrijven of ventilatiebedrijven. Onze airco is zo ontwikkeld dat hij elke plekje in de leefruimte scant en onderhoudt op de juiste temperatuur.

Ventileren

Wanneer het warm is gebruiken heel veel mensen een ventilatietoestel. Ventilatie plaatsen bezorgt u misschien een fris gevoel, maar het koelt de lucht niet. Een kwalitatief ventilatiesysteem is dus onontbeerlijk geworden voor verkoeling. De airco van Verisol is de geknipte ventilatie-installatie in uw woning. Zelfs wanneer u niet verwarmt of koelt.

Ontvochtigen

Vocht is essentieel voor de mens. Een ontoereikende HVAC-installatie zorgt voor droge lucht waardoor mensen snel dorst krijgen en gaan hoesten. Te vochtige lucht zorgt voor een plakkerig en zweterig gevoel. Onderzoek toont aan dat de optimale vochtigheid ligt tussen de 40% en 60%. Onze airco-installateurs installeren een airco die de lucht in uw woning continue op dit niveau houdt.

Allergieën

U hoeft geen gespecialiseerd ventilatiesysteem te installeren. Een airco van Verisol filtert continue de lucht in uw leefomgeving. Gedaan dus met pollen, allergische stoffen, rook, stof of kwalijke geuren. Vanaf nu is de lucht in uw woning zuiver en gezond.

Koel uw energiefactuur gevoelig

Met een airco kiest u niet alleen bewust voor een milieuvriendelijk alternatief. Want deze groene technologie verwarmt niet alleen uw woning, onderneming en/of sanitaire water, maar koelt tegelijkertijd uw energiefactuur gevoelig.  

De airconditioning van Verisol zijn bijzonder energiezuinig, hebben zelfs bij lage buitentemperaturen een optimaal rendement en stoten nauwelijks CO2 uit. Een slimme investering dus die uw woning of onderneming future proof maakt. Voor airco in Genk en omstreken, komt u naar Verisol.

Airconditioning systemen van Verisol zijn bijzonder energiezuinig, hebben zelfs bij lage buitentemperaturen een optimaal rendement en stoten nauwelijks CO2 uit. Een slimme investering dus die uw woning of onderneming future proof maakt.

Ga voor een duurzame investering met een Mitsubishi-airconditioning.

Waarom wij zo warm lopen voor Mitsubishi? Simpel. Omdat wij enkel werken met topmaterialen. Met Mitsubishi haalt u een gevestigde waarde in huis. Een partner die uw levenskwaliteit verhoogt met een eerlijk en duurzaam ventilatietoestel of warmtepomp.

De kwalitatief hoogstaande Mitsubishi-warmtepompen of airco’s presteren op alle vlakken beter. Dankzij hun Zubadan-technologie hebben ze geen energieverslindend elektrisch verwarmingselement nodig om bij koudere temperaturen bij te warmen. Resultaat: u bent zeker van het beste rendement op de markt. Airco plaatsen in Limburg? Verisol!

Groene tip

Combineer uw airco met zonnepanelen. Zo werkt u energieneutraal en reduceert u uw energiefactuur gevoelig!

Interesse in een airco?

Onze energie-experts begeleiden u graag naar een groene toekomst.

Wij beantwoorden uw aanvraag binnen de 24u.

  Maak je keuze:

  Kent u iemand die ook interesse heeft in onze producten en service?

  Breng hem of haar in contact en ontvang een bon ter waarde van €50!*

  *Actie enkel geldig wanneer de aangebrachte vriend of kennis binnen de 2 maand vanaf contactopname een bestelling plaatst bij Verisol. Volgens onze Algemene voorwaarden. Niet cumuleerbaar met andere acties. Actie geldig vanaf 1 juli 2021 tot en met 31 december 2021 of tot uitputting voorraad.

  Kent u iemand die ook interesse heeft in onze producten en service?

  Breng hem of haar in contact en ontvang een bon ter waarde van €50!*

  *Actie enkel geldig wanneer de aangebrachte vriend of kennis binnen de 2 maand vanaf contactopname een bestelling plaatst bij Verisol. Volgens onze Algemene voorwaarden. Niet cumuleerbaar met andere acties. Actie geldig vanaf 1 juli 2021 tot en met 31 december 2021 of tot uitputting voorraad.